FFranziska -
Forside Add meg Om meg Kontakt

New in, Perfect pullover

 • 24.11.2012kl.08:47
 • (1)


Da er det vel bevist, jeg er ett morgenmenneske. Flott.

Men det er lørdag, og det er bra å gjøre alt mulig ut av dagen! Så jeg starter den med Sex In The City, stearinlys og appelsinjuice.

Også er det julemarked på Steinern etterpå, så er nødt å pynte litt kransekake som må med. Så hvorfor ikke ha litt god tid!

 Genseren er fra Only (Vero Moda) for 299,- og det er virkelig ingenting for denne genseren, å den er perfekt og er så myk og deilig at jeg kunne hatt den på meg i en evighet!

Og jeg som egentlig var så flink og ikke har shoppet siden høstferien.. Skal nemlig spare til NY turen! ÅH gleder meg helt vannvittig mye! Drar den 27 og blir en uke.Skal bo på Times Square veldig høyt oppe, så får bare håpe på en fantastisk utsikt mot midten av Times Square, siden vi skal feire nyttårsaften der! Får ikke sagt det nok! Gleder meg sykt!

Misunnelig?

-FFranziska

 • The American Way

  • 21.11.2012kl.16:41
  • (8)


  Siden pappa er en engel og kjører meg til skolen, så hadde jeg litt tid til å kjede meg! Og siden ingen kunne hjelpe meg måtte jeg gjøre det på egenhånd.  buksen (som man ikke ser så godt) // carlings, toppen//gina, vest(klippet fra plazer)//urban(?)

  -FFranziska

 • Kategorier


  20DagersUtfordring altmuligrart Blogg dagenmin Første innlegg! Meg MusikkOGinspirasjon Outfits

  Arkiv


  November 2012 Desember 2011 November 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011

  Design:

  Ina Anjuta
  hits