FFranziska -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Når tar det slutt?

 • 26.12.2012kl.21:20
 • (0)


Hei folkens! Veronica her. Nå er julaften og alt som hører med endelig ferdig, eller i hovedsak er det det. Selvfølgelig så holder ikke, i mitt tilfelle, disse 5 dagene. Enda en lunsj i morgen, før det blir pinnekjøttmiddag på hytta til helgen. Når tar det slutt? Jeg er i hvert fall veldig klar for å få litt ordentlig ferie og tid til å være med venner! Har ikke blitt så mye av det i det siste, men lille julaften fikk jeg tatt en liten tur til Sandvika for å møte noen venner. Utrolig koselig å si en siste "god jul" før selve julaften. Personlig synes jeg det at hele jula må feires med familie er oppstyr. Selvfølgelig er det koselig å være med familie, men når hele denne familietiden starter, i mitt tilfele, den 22 desember og slutter den 27 blir det litt vell mye. Etter julaften er jeg fult klar for å være med venner igjen, men neeeeida. Jaja, litt tid får man vel unne familien i all den tiden man ikke bruker på familien. Til tross for enda mer familie, skal det bli deilig å dra opp til Geilo. Vinterens første slalom og langrennstur står for dør, hvis jeg finner langrennsskoene mine da... Ønsk meg lykke til med letingen! Intill neste gang, god jul videre!

Snakkes!
 • Siste innspurt med julestemning!

  • 23.12.2012kl.13:02
  • (0)


  Hei på dere! Det er Veronica igjen. Jeg lurer på hvordan dere alle har det, og om alle julegavene er kjøpt inn?  Det har ikke jeg nemlig.Julegaven til mamma er ikke på plass,så jeg har et stort problem siden julaften er i morgen. Heldigvis skal vi til Bærums Verk i dag, så kanskje jeg finner noe fint da. Vi feiret  lille,lille julaften  hos tante i går. Så selve julaften blir feiret hos pappa. Ja, jeg har skilte foreldre... Bunaden min fikk jeg brukt for første gang komplett med alt sølvet. Elsker å gå i bunad!

  Bortsett fra å dra til Bærums Verk for å få julestemning skal vi se "hjelp det er juleferie". Vi pleier alltid å se den filmen i jula. Er det noen filmer dere pleier å se i jula?

   

  God jul!

  Noen av julegavene jeg fikk!

 • Hola!

  • 20.12.2012kl.19:40
  • (0)


  Hei alle lesere! Skal hilse fra Vilde og si at hun beklager at hun ikke har blogget i det siste. Lover det skal bli mer blogging! 

  Jeg heter Veronica, og er bestevenninen til Vilde. Vi har kjent hverandre siden slutten av 7ende klasse. Hun betyr alt for meg! Nå har jeg fått jobben å blogge litt for dere. Har egen blogg, men blogger ikke så mye lenger, så er ute av trening. Beklager det! 

  Det har skjedd en god del i det siste. Juleferien startet i dag, etter en veldig lang gudstjeneste. Konfrimerte meg kristlig, men må innrømme, er ikke spesielt kristin og jeg synes gudstjenester er utrolig kjedelig. Koste meg masse med Daniel, Kristin og Vegard hos meg før jeg måtte på jobb. Passer verdens søteste 1 1/2 åring. Hun er nydelig! Det er veldig morsomt å gå på tur med henne, ettersom vi begge er blonde og blåøyde. Får mange fine blikk siden det ser ut som om jeg er en ung mor... For å si det sånn, jeg ville aldri blitt det! Hahah, men veldig morsomt å studere andres annsiktsuttrykk! 

   

  Blogges! <3

 • ut i 10 minus!

  • 02.12.2012kl.11:56
  • (7)


  jippi, endelig kommer den tiden hvor du mister fingrer og tær av forfrosning.


  uklart, typpisk. Men nå må jeg løpe! Julekonsert i frimurelosjen! Å, Julestemning! 

  Husk å spørre meg om spørsmål til spørsmålsrunden da :)

  -FFranziska

 • Baby, It's Cold Outside

  • 01.12.2012kl.17:34
  • (0)


  Satt meg godt til rette på det merkligste stedet jeg kan sitte på rommet mitt. Haha. Tent lys, og ikke minst satt på Kurty. Kurt Nilsen altså. Jeg lover deg, har du ikke julestemning får du det helt klart av jule-cdeen hans! Eller, hvertfall jeg gjør det da.  Tenkte å ha en liten spørsmålsrunde. Sånn, hvis dere lurte på litt om meg, eller annet, noen tips hva som helst :) 

  Gir dere tid til Torsdag! Men skal minne dere på det i mine neste innlegg også.

  -FFranziska

 • 1 Desember

  • 01.12.2012kl.16:49
  • (1)


  Himmel på jord, åh desember er en av de beste tidene som finnes! Klisje nok begynte det å snø her i Bærum akkurat i dag. Håper den ligger litt denne gangen. 

  Uansett, i dag var jeg med Susanne inn til Oslo for å finne meg ett par nye sorte sko som jeg må ha til korantrekket. Ny sesong på nøtteknekkeren på Operaen nemlig. Og for å tjene litt penger til New York turen, bestemte jeg meg for å ha en jobb jeg liker, synging. ja. I hvert fall så fannt jeg et kjempefint parr på Bianco. Var veldig usikker på om jeg kunne kjøpe de da.. for man får nemlig ikke lov å ha sko som er høye, glitrete eller med et veldig sterkt mønster, og så må de være sorte.  Men så ble jeg overtalt av Susanne og Vegard. Vegard ja! Har ikke sett gutten siden sommerferien, fordi han bor i Sandefjord.. så var så innmari koselig å møte han igjen :)

  Vi prøvde å få tatt noen bilder, men dumme som vi var, så glemte både Sus og jeg kameraet. Og bildene som ble tatt med mobilen ble ikke veldig vellykket, nei.

  -FFranziska

 • Kategorier


  20DagersUtfordring altmuligrart Blogg dagenmin Første innlegg! Meg MusikkOGinspirasjon Outfits

  Arkiv


  Desember 2012 November 2012 Desember 2011 November 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011

  Design:

  Ina Anjuta
  hits