FFranziska -
Forside Add meg Om meg Kontakt

helgen alt i alt

 • 18.11.2012kl.16:32
 • (5)


Da er jeg tilbake da :) Egentlig ganske deilig å ordne med bilder og innlegg, design osv. Håper jeg ikke gir meg med det første da.Fredagas ettermiddagen startet å møte Vero på bekkestua for å ta en runde sol og enn liten tur innom macern. haha. 

Hjemme hos meg igjen, ble vi plukket opp av pappan til Daniel, som kjørte oss til bandykampen hans, herregud det gikk fort! haha Fikk nesten ikke med meg noe, ballen forsvant for meg hele tiden + at det var sykt kaldt, men det var gøy også, og se han spille. I tillegg møtte jeg noen andre som jeg kjente som spilte på samme laget, kaldt men gøy! Kvelden ble avsluttet med One Tree Hill kos med Vero, og Natanel som kom en tur ned til oss. 

Lørdagen var en skikkelig deilig dag. Sto opp når jeg våknet, haha morgenfugl. Mens Vero sov dusjet jeg, og når begge var klare dro vi til Sandvika for å se Twilight! Gledet meg masse til siste filmen! Mange synes det var en teit slutt men jeg elsket den. Ganske så sikker på at jeg skal se den igjen om ikke så alt for lenge, forhåpentligvis, hvis jeg slutter å være så blakk da.

Søndagen min kommer i ett innlegg senere :) hvordan var helgen deres? 

-FFranziska

 • Kategorier


  20DagersUtfordring altmuligrart Blogg dagenmin Første innlegg! Meg MusikkOGinspirasjon Outfits

  Arkiv


  November 2012 Desember 2011 November 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011

  Design:

  Ina Anjuta
  hits