FFranziska -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Siste innspurt med julestemning!

 • 23.12.2012kl.13:02
 • (0)


Hei på dere! Det er Veronica igjen. Jeg lurer på hvordan dere alle har det, og om alle julegavene er kjøpt inn?  Det har ikke jeg nemlig.Julegaven til mamma er ikke på plass,så jeg har et stort problem siden julaften er i morgen. Heldigvis skal vi til Bærums Verk i dag, så kanskje jeg finner noe fint da. Vi feiret  lille,lille julaften  hos tante i går. Så selve julaften blir feiret hos pappa. Ja, jeg har skilte foreldre... Bunaden min fikk jeg brukt for første gang komplett med alt sølvet. Elsker å gå i bunad!

Bortsett fra å dra til Bærums Verk for å få julestemning skal vi se "hjelp det er juleferie". Vi pleier alltid å se den filmen i jula. Er det noen filmer dere pleier å se i jula?

 

God jul! • Hola!

  • 20.12.2012kl.19:40
  • (0)


  Hei alle lesere! Skal hilse fra Vilde og si at hun beklager at hun ikke har blogget i det siste. Lover det skal bli mer blogging! 

  Jeg heter Veronica, og er bestevenninen til Vilde. Vi har kjent hverandre siden slutten av 7ende klasse. Hun betyr alt for meg! Nå har jeg fått jobben å blogge litt for dere. Har egen blogg, men blogger ikke så mye lenger, så er ute av trening. Beklager det! 

  Det har skjedd en god del i det siste. Juleferien startet i dag, etter en veldig lang gudstjeneste. Konfrimerte meg kristlig, men må innrømme, er ikke spesielt kristin og jeg synes gudstjenester er utrolig kjedelig. Koste meg masse med Daniel, Kristin og Vegard hos meg før jeg måtte på jobb. Passer verdens søteste 1 1/2 åring. Hun er nydelig! Det er veldig morsomt å gå på tur med henne, ettersom vi begge er blonde og blåøyde. Får mange fine blikk siden det ser ut som om jeg er en ung mor... For å si det sånn, jeg ville aldri blitt det! Hahah, men veldig morsomt å studere andres annsiktsuttrykk! 

   

  Blogges! <3

 • Kategorier


  20DagersUtfordring altmuligrart Blogg dagenmin Første innlegg! Meg MusikkOGinspirasjon Outfits

  Arkiv


  Desember 2012 November 2012 Desember 2011 November 2011 Juli 2011 Juni 2011 Mai 2011 April 2011

  Design:

  Ina Anjuta
  hits